top of page

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

S.C. ENA FARMA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana prin completarea urmatoarelor campuri din formularul on-line: nume complet (nume şi prenume), CNP, adresa e-mail, număr telefon si adresa de livrare.

Scopul colectarii datelor este: furnizare de bunuri si servicii, destinate emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. ENA FARMA S.R.L.

 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC ENA FARMA SRL si sunt comunicate catre Institutiile abilitate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@enafarma.ro sau direct la sediul companiei din Str. Matei Basarab, nr 73, Bl. L113A, parter, tronson 2, sector 3, Bucuresti.

 

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

 

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte sau au fost modificate intre timp, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

Observaţie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

bottom of page