top of page

Sugestii Doctori

Dr Hademar Böss

Medic specialist Ortopedie

 

”Ostenil Plus, solutia viscoelastica care contine si Manitol, este infiltratia cu acid hialuronic pe care o folosesc de preferinta la pacientii cu afectiune cartilaginoasa de la nivelul genunchiului. Sunt foarte multumit de acest produs fiindca primesc un feedback pozitiv de la pacientii tratati. Ostenil Plus este un produs care este bine tolerat de pacient si durerea articulara se amelioreaza semnificativ dupa 2-3 injectii intraarticulare. Am Pacienti care vin la mine dupa 6-12 luni pentru repetarea tratamentului cu acid hialuronic si cer acelasi produs pentru ca au fost foarte multumit de el. Este un produs foarte bun si accesibil pt pacient.”

Kinetotetapeut Timis

”Sunt foarte multumita de modul in care actioneaza Perozin, pe langa faptul ca amelioreaza instant durerea lasa si pielea catifelata si are si un miros placut, crema fiind benefica pentru pacientii de orice varsta, atat inainte cat si dupa sedinta de kinetoterapie.

Este un produs pe care il voi recomanda mereu cu incredere.”

Doctor Ortoped Timis

”Despre Neural pot spune ca sunt mi-a depasit asteptarile, in decursul unei luni pacientul scapa de durerile insuportabile si ce il diferentiaza de alte produse este faptul ca Neural trateaza atat cauza ca si efectul. Ideal! ”

 

DR. Lutescu Nicolae

Medic primar Recuperare medicala “Ostenil Plus este un produs de calitate, care se injecteaza usor si nu da reactii adverse pacientilor”.

DR. Ghiulcin Nurla

Medic specialist RMFB

 

“Am recomandat Artilane mai multor pacienti, iar feed-back-ul a fost pozitiv; pacientii sunt incantati de forma de administrare (buvabila), si de gustul placut (fragute), dar si de eficacitatea rapida a produsului – in mai multe cazuri, chiar dupa administrarea primelor 7 flacoane.”

DR. Mirita Andreea

Medic specialist RMFB

“Recomand, cu incredere, Perozin, deoarece are o textura usoara si placuta, este realizat doar cu ingrediente naturale, si este foarte eficient datorita efectului vasoconstrictiv”.

Dr Mircea Ioana

Medic specialist Recuperare Medicala

"Tratamentul cu fiolele buvabile de Artilane este foarte util și eficient pentru pacientii care nu vor sau nu pot sa facă tratament injectabil pentru combaterea degenerării articulare."

 

Dr Blaga Florin

"Am observat ca tratamentul cu Neural este foarte benefic inclusiv pentru pacientii care sufera de polineuropatie diabetica".

Medic specialist ortopedie (Salonta)

"Eficienta dovedita clinic a  produsului și abosorbtia rapida este motivul pentru care recomand cu încredere Perozin."

 

Dr Smarandescu Dana

Medic specialist Ortopedie

"Perozin, utilizat in durerile acute musculo-articulare de tip inflamator (reumatic cât și post traumatic ) Acțiunea perozinului care se manifesta prin răcirea locală (tip crioterapie) are rezultate foarte bune in asociere cu medicația orala sau parenterala asociata fiecărei afectiuni in parte."

Dr. Andei Florenta

Medic specialist Reumatologie

”Perozin asigura efecte rapide si de lunga durata in tratarea durerilor articulatiilor si muschilor. Ostenil Plus este un produs bine tolerat de pacienti.”

Dr. Manoiu Daniela

Medic primar BFT

” Neural, s-a dovedit a fi eficient atat in tratarea cauzei cat si a efectului. Ostenil Plus este un produs bine tolerat de pacienti, cu efecte rapide.”

Dr. Rosca Vasile Benone

Medic specialist Ortopedie

” Ostenil Plus este o optiune buna in cazul artrozelor, apreciata si de pacienti de-a lungul timpului. Immudek, desi este un produs nou a fost efficient in cazul pacientilor cu gripa si raceala.”

Medic specialist Ortopedie (Bumbești-Jiu /Gorj)

 

”Personal, sunt multumit indeosebi de infiltatiile Ostenil,crema Perozin , Artilane si Neural, le prescriu cu incredere la pacienti si rezultatele au fost foarte multumitoare.”

 

Dr Mursoi Raul Alexandru

Medic specialist Ortopedie

Ostenil plus : ”Am urmarit pacientii la care le am administrat solutia timp de 3 luni .Ca si rezultat am observat ca in urma infiltratiei am avut un rezultat bun la o luna deoarece le-a disparut durerea datorita compozitiei cu Manitol, iar ca si vascozitate, genunchii au avut o laxitate mai buna si au disparut cracmentele osoase la pacientii cu gonartroza.   

Perozin: ”Am avut rezultate bune la pacientii cu dureri musculare ,la pacientii cu usoare entorse si la pacientii care au alergii la medicamente si unguente. Am administrat si la pacientele gravide fiind pe baza de plante.

Artilane : ”Am avut rezultate bune la pacientii care au osteoporoza  si dureri articulare cu varsta intre 45 si 70 ani.Tratamentul s a administrat 3 luni consecutiv.”

 

Dr Grecu Catalin

Medic specialist Ortopedie

”Ostenil plus  este produsul pe care îl folosesc la pacienții care sufera de artroza, gonartroza, deoarece pe lângă AH cu grad mare de puritate, conține si MANITOL, care îmbunătățește rezistenta la degradare a AH. Am observat o foarte mare îmbunătățire a stării de sănătate a pacienților după ce au folosit acest produs.”

Perozin : ”Fiind un unguent organic se poate administra la orice tip de pacienți.”

 

Dr Bibirigea Corina

Medic primar Fizioterapie

 

”Prescriu cu foarte mare încredere Artilane Pro și Neural și sunt foarte mulțumită de rezultate.” 

”Artilane Pro a avut foarte bune rezultate la pacienții cu osteoporoza, dureri articulare, tendinite ușoare.” 

”Neural, este un produs foarte bun datorita nutrientilor din compoziție care ajuta la regenerarea neuronala și reducerea durerii.” 

bottom of page