top of page

TERMENI SI CONDITII

TERMENI ŞI CONDIŢII

Site-ul enafarma.ro este administrat de CIF RO16366416 RC J40/6686/2004 Str. Matei Basarab Nr.73, Bl. L113a, Parter tronson 2, Sect. 3 Cod Postal 30672 Bucuresti / ROMANIA 021.326.20.53 / 0728.980.427

, denumită în continuare „enafarma”.

Enafarma furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare „Termeni şi Condiţii”). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii. Enafarma îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

 

1. GARANŢIA Enafarma

La Canvasdecor, suntem dedicaţi să oferim servicii şi produse excepţionale. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteţi complet mulţumit de produsele cumpărate sau de livrarea acestora, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi. Noi folosim doar cele mai bune materiale de pe piata pentru a satisface pana si pe cei mai pretentiosi clienti .

Acest site este oferit sub forma sa actuală (aşa cum este disponibil la momentul accesării) fără nici un tip de garanţii explicite sau implicite, cu privire la funcţionare, informaţii, conţinut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Enafarma nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente.

 

2. PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE

Garanţia produselor

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul enafarma.ro beneficiază de garanţie în bază O.G. 21/1992, Legea 449/2003 şi O.G. 174/2008. Solicitarea de garanţie se ia în condiserare doar dacă produsul returnat este intact şi însoţit de documentele doveditoare ale achiziţiei. Returnarea produsului se face la sediul vânzătorului sau prin curierat, caz în care costurile expediţiei vor fi suportate de cumpărător. Soluţionarea garanţiei se face în termen de 15 zile de la recepţia solicitării. Nu se acordă garanţia produselor ce prezintă urme de lovituri, ciobiri, zgârieri sau alte semne de deteriorare.

 

 

4. LIVRAREA PRODUSELOR
Taxa de livrare

Enafarma livreaza produsele in toata tara, iar livrarea este cargus plateste client.

Programul de livrari este: Luni-Vineri intre 10:00-17:00, Sambata-Duminica: inchis

Înainte de sărbători importante, vă recomandăm să plasaţi comenzi cu cel puţin 3 zile în avans.

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corectă la care se va face livrarea. În cazul oricărei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi traşi la răspundere şi prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de înlocuire sau de restituire. În cazul în care livrarea nu se efectuează deloc, din cauze care nu ţin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de înlocuire a comenzii sau de despăgubire. Clientul nu va fi în măsură să pretindă o altă comandă sau o despăgubire în valoare mai mare decât comanda plasată şi neonorată.

Enafarma nu va fi făcută responsabilă pentru:

Produse livrate la adrese incorect furnizate de expeditor.

Livrări nereuşite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrării, la adresa furnizată de către expeditor.

Calitatea deteriorata a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizată de expeditor, sau o redirecţionare solicitată de expeditor.

Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzătoare de către destinatar.

Dreptul la anonimitate

Puteţi opta pentru a nu dezvălui identitatea dvs. destinatarului. Dacă nu ați completat numele dvs in textul mesajului transmis sau nu v-ași semnat in niciun mod, noi nu vom dezvalui destinatarului numele sau alte informatii legate de dvs. În anumite cazuri însă, cum ar fi anchetele oficiale ale autorităţilor competente, vom fi nevoiţi să divulgăm numele unui anumit client.

Eventuale dificultăţi la livrare

În situaţia în care destinatarul nu poate fi găsit la adresa furnizată sau accesul la acesta este restricţionat (în situaţia în care adresa este a unei companii/instituţie publică/spital) şi accesul mesagerilor noştri este limitat, coletul poate fi recepţionat de o terţă persoană (recepţioner, portar, s.a.) doar dacă această persoană va semna pentru primirea coletului. În aceste condiţii comandă va fi considerată livrată. În cazul în care nicio altă persoană care are acces la destinatar nu doreşte să semneze pentru primire, nu putem fi făcuţi responsabili pentru livrarea nereuşită. În cazul în care va exista orice fel de refuz al primirii comenzii, vom anunţa asupra acestui lucru.

 

5. METODE DE PLATĂ

Enafarma foloseşte cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiţii de siguranţă şi securitate.

Metodele de plată acceptate de Enafarma sunt:

Plata ramburs

Plată cu cardul, online – în timpul comenzii veţi fi redirecţionat către către serverul securizat de plată. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.

Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul băncii unde deţineţi cont sau prin internet banking. În acest caz, comandă va fi considerată confirmată în momentul în care primim dovada plăţii prin email. Plata ramburs

Datele necesare pentru efectuare plăţilor prin transfer bancar:

 

CIF RO16366416 RC J40/6686/2004

Str. Matei Basarab Nr.73, Bl. L113a,Parter tronson 2, Sect. 3 Cod Postal 30672 Bucuresti / ROMANIA

Va rugăm să citiţi politicile noastre de confidenţialitate pentru mai multe informaţii.

Facturare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă. După plasarea comenzii veţi putea accesa contul dvs. de utilizator pentru a vedea şi descarca factura fiscală sau puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin email.

 

6. POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR


Conform legislaţiei române în vigoare (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative – publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelarea la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Procedura de retur:

În cadrul secţiunii Istoricul comenzilor accesaţi detaliile comenzii respective.

Bifaţi produsul pe care vreţi să-l returnaţi, completaţi eventual motivul returnării şi trimiteţi cererea de returnare în vederea obţinerii unei Autorizaţii de Returnare Produse (ARP).

După primirea ARP, puteţi trimite coletul prin curier la Enafarma, adresa Str. Matei Basarab Nr.73, Bl. L113a, Parter tronson 2, Sect. 3
Cod Postal 30672 Bucuresti / ROMANIA , în maxim 10 (zece zile lucrătoare de la data primirii comenzii). Taxele de transport vor fi suportate de dvs. În caz contrar coletul nu va fi primit.

Coletul trebuie să conţină: produsele de returnat (acestea trebuie să fie sigilate, în ambalajul original, nedeteriorat şi să conţină toate elementele/accesoriile iniţiale), o copie a facturii iniţiale, o adresa semnată de persoana care a plătit comanda prin care notifică denunţarea contractului şi solicită returnarea sumei plătite, indicând contul şi banca unde se vor returna banii. Suma plătită va fi rambursată integral, mai puţin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 zile lucrătoare de la primirea integrală a coletului de retur şi scrisorii de denunţare (dacă cele două vin separate, cele 30 zile trec de la ultima care a fost primită).

Clientul va primi suma achitată, însă nu va avea dreptul şi la alte despăgubiri (Conform ordonanţei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)

În cazul refuzului returului veţi fi înştiinţaţi despre modul şi condiţiile în care coletul poate ajunge la dvs.

În cazul în care produsele , care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe – lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Enafarma nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real.

 

7. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul Enafarma poate fi accesat şi vizitat fără nici o restricţie şi fără a necesita înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Înregistrarea că utilizator va va oferi însă posibilitatea de a avea acces la detaliile şi situaţia comenzilor, primirea Newsletterului Enafarma, aflarea tuturor actualizărilor şi beneficiilor oferite de noi, oferte promoţionale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeţi să va înregistraţi pe site-ul nostru va daţi acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii de utilizare şi asupra Politicii de Confidenţialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectaţi o parolă unică. Sunteţi deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parolei şi pentru toate activităţile care au loc sub parolă. Prin autentificarea în contul dvs. declaraţi şi garantaţi că:

sunteţi clientul care s-a înregistrat pe site;

utilizaţi serviciile exclusiv în scopurile autorizate

nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intenţia de a juca rolul acestei persoane;

nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o altă persoană are dreptul, în cazul în care nu aveţi autorizaţia acelei persoane de a folosi numele acesteia;

nu sunteţi un concurent al Enafarma, sau reprezentant al acestuia.

 

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sunteţi de acord că (cu excepţia celor prevăzute în mod explicit în prezentul document), Enafarma, funcţionarii, angajaţii, reprezentanţii şi furnizorii acesteia nu vor fi răspunzători faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru oricare dintre următoarele daune-interese legate de relaţia noastră comercială (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau conţinutul site-ului), sau alte părţi terţe sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinţă, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastră sau orice terţă parte, în cadrul unei acţiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces şi de utilizare a siteului noastru, sau a oricărui alt hiper-link al unui site terţ, chiar dacă am fost avizaţi sau înştiinţaţi de posibilitatea unor astfel de daune.

Fără a aduce atingere oricăror prevederi contrare, răspunderea noastră pentru orice daune rezultate din relaţia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau conţinutul site-ului), sau site-uri terţe, în orice moment, va fi limitată la suma plătită Enafarma pentru tranzacţia ce dă naştere răspunderii, sau, în cazul în care nu există nici o tranzacţie plătită, cea mai mică dintre sumele plătite de către dumneavoastră către Enafarma în ultimele douăsprezece (12) luni plus cincizeci de lei (50 lei).

 

9. NULITATE

Dacă orice prevedere a Termenilor şi Condiţiilor este considerată a fi invalidă, nulă sau neaplicabilă, celelalte prevederi vor continua totuşi în vigoare şi cu efecte depline, iar dispoziţia nulă, invalidă, sau neaplicabilă se va considera modificată astfel încât să fie valabilă şi executorie în limita maximă permisă de lege.

 

10. METODE DE CONTACTARE

Dacă aveţi orice comentarii sau întrebări, va rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la: office@enafarma.ro , 021.326.20.53 / 0728.980.427

 

11. MĂRCI ÎNREGISTRATE

„Enafarma”, precum şi logo-ul acesteia, sunt mărci înregistrate. Aceste mărci înregistrate nu pot fi folosite în nici un mod care este de natură să provoace confuzie în rândul clienţilor, sau în orice alt mod care denigrează sau discreditează numele Enafarma. Toate celelalte mărci comerciale care nu sunt deţinute de către Enafarma și care apar pe acest site sunt proprietatea deţinătorilor lor.

 

12. DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul grafic şi de text, designul, arhitectură şi asamblarea acestui site este proprietatea Enafarma şi sunt protejate de legile drepturilor de autor din România. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursă de cumpărături, dar orice altă utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afişarea conţinutului de pe acest site este strict interzisă. În plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Enafarma si este protejat de software sub legile dreptului de autor din România.

Puteţi sesiza orice încălcare a dreptului de autor la adresa de email: office@enafarma.ro

 

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile pe care le colectăm de la clienţi ne ajută să personalizăm şi să îmbunătăţim în permanentă experienţă dumneavoastră pe acest site. Datele cu caracter personal ale clienţilor şi/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale şi automatizate, doar în scopul emiterii facturilor de produse, livrării comenzilor plasate, colectării creanţelor legate de acestea precum şi rezolvării solicitărilor în legătură cu activitatea comercială. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, clienţii beneficiază de drept de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clienţii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie să se adreseze în scris pe adresa de email :office@enafarma.ro

Pentru mai multe detalii despre informaţiile colectate vezi aici.

 

14. ÎNTREGUL ACORD

Aceşti Termeni şi Condiţii constituie întregul acord între dvs. şi Enafarma cu privire la utilizarea şi materiale disponibile prin intermediul site-ului, şi înlocuiesc toate comunicările anterioare sau actuale, şi înţelegerile între dvs. şi Enafarma cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în aceşti termeni şi condiţii sunt rezervate.

 

15. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

 

16. FEEDBACK

Toate comentariile, feedback-ul, informaţiile sau materialele dvs.(„Feedback”) cu privire la site-ul Enafarma sunt binevenite. Ne puteţi trimite Feedback prin e-mail, completarea pe site în spaţiile de review sau comentarii sau prin alte moduri. Va rugăm să reţineţi că feedback-ul trebuie să fie considerat non-confidential şi devine proprietatea Enafarma. Prin trimiterea de feedback ne atribuiţi, şi sunteţi de acord să ne atribuiţi, toate drepturile şi interesele în materie de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, în mod gratuit. Vom fi liberi să folosim feedback-ul fără restricţii.

bottom of page